english

Kapcsolat


Megközelítés:

1.
From Keleti pályaudvar (Eastern Railway station)

30, 30A

4 stops to Damjanich utca / Dózsa György út
ring the door bell at 80/a Dózsa Gy. street
2.
From Nyugati pályaudvar (Western Railway station)

4, 6

4 stops to Király utca/Erzsébet körút
direction: Újbuda-központ/ Móricz Zsigmond körtér

70

4 stops to Damjanich utca/ Dózsa György út
direction: Erzsébet királyné útja
ring the door bell at 80/a Dózsa Gy. street
3.
From Liszt Ferenc Airport
by train: to Nyugati pályaudvar (Western Railway station)
see 2.
4.
From Liszt Ferenc Airport

200E

by bus to the last stop: Kőbánya/Kispest

M3

by metro (M3)-blue line to Nyugati pályaudvar (Western Railway station)
see 2.
5.
From Liszt Ferenc Airport

100E

by bus to Deák Ferenc tér

M1

by metro (M1)-Yellow line to Hősök tere

30, 30/A, 75, 79

walk 6 minutes or by bus
ring the door bell at 80/a Dózsa Gy. street


A Népliget Nemzetközi buszpályaudvarról:

Az 1 vagy 1A jelű villamossal a Bécsi út irányába menj 9 megállót, majd szállj le az Erzsébet királyné útja megállónál. Itt szállj át a 70-es trolibuszra, majd menj 4 megállót. Csöngess a Dózsa György út 80/a. melletti kiskapun (külön kapucsengő van Baroque Hostel logóval)

A repülőtérről (Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér):

Taxival:

Ha a reptérről taxival jönnél akkor tudunk segíteni a megszervezésben ha e-mailben megírod a járatszámot, a légitársaság nevét és az érkezés időpontját. A taxi fix áron 7800 HUF.

Tömegközlekedéssel:

Vonattal: Az 1-es terminálról vonat visz a központ felé. 370 Forintba kerül a másod osztályú jegy a Nyugati pályaudvarig, 26 perc az út. Onnan 4-es vagy 6-os villamossal 2 megálló a Király utca/Erzsébet körút, ahonnan a 70-es troli busszal 5 megálló a Damjanich utca/Dózsa György út megálló. Innen 1 perc séta a Dózsa György út 80/a.

Busszal: Ha busszal akarsz menni az I-II terminálról, két jegyet kell venned, egyet először a buszmegállóban, majd még egyet a Kőbánya-Kispest metro állomáson. Szállj le a Nyugati pályaudvarnál, a további instrukciókat lásd feljebb.

100E busz reptértől Deák Ferenc térig, onnan 1-es (sárga) metróval a Hősök teréig, onnan gyalog 6-7 perc séta, vagy 30, 30A, 75, 79 buszokkal a Damjanich utca/Dózsa György út megállóig.

vagy

200E busszal Kőbánya-Kispest metró állomásig, onnan 3-as (kék) metróval Nyugati pályaudvarig, onnan az irányt lásd fentebb

Megjegyzés: a metrók minden nap reggel 4:30 és 23:10 között járnak.

Figyelem! Budapesten minden átszálláskor jegyet kell lyukasztani, akár buszról, villamosról vagy metróról van szó. A Metro vonalak között át lehet szállni újabb jegy érvényesítés nélkül, de csak egy irányban. Egy jegy ára 350 Forint.

Reptéri minibusz járattal:

Használd a reptéri minibuszt, ha egyedül vagy, mert ekkor ez az olcsóbb. 1 főre az ára 3900 Forint, 2 főre pedig 7000 Forint. Tudunk segíteni a megszervezésben ha e-mailben megírod a járatszámot, a légitársaság nevét és az érkezés időpontját.